140mm XPS XL isolatie in Breda

Dit dak hebben we op een ander manier geïsoleerd. Dit isolatiemateriaal is XPS SL van Soprema. Deze isolatie is langdurig bestand tegen water en ongevoelig voor schimmels. Het is ideaal om op een dak bevestigd te worden, en vervolgens te worden wit gecoat met White Silicone Roof Coating.

De platen zijn voorzien van een sponning, dus koudebruggen komen bij een juiste installatie niet voor. De platen worden aan het bitumen en aan elkaar vastgelijmd met PUR-schuim. Dit schuim is bestand tegen water, en behoudt zijn kleefkracht.

De 140mm hoge zijkanten van het isolatiepakket worden wit gecoat, zodat het materiaal langdurig beschermd is tegen de Uv-straling van de zon. We creëren een goot zodat het regen- en smeltwater makkelijk naar de HWA kan stromen.

Het pakket coaten we wit vanwege de reflecterende en beschermende eigenschappen van onze coating. De betontegels die als ballast dienen worden in de natte coating gelegd en krijgen ook een witte kleur.

Een prachtig wit dak. De ruimtes onder het dak blijven warm in de winter en koel in de zomer!

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over