Blaren in Maassluis

Soms laat een deel van het bitumen los van de ondergrond en dan krijg je een zogenaamde ‘blaar’.
De meeste blaren kunnen gewoon blijven zitten, maar als ie te groot wordt dan snijden wij ‘m in vakjes open.
Met een speciale lijmkit plakken wij de vakken weer vast. De kit heeft zoveel kleefkracht, dat het bitumen onmiddellijk hecht aan de ondergrond. Soms moeten de stukjes bitumen worden bijgesneden zodat ze weer passen.
Vervolgens vullen wij de gehele blaar op met White Silicon Roof Coating, versterkt met wapeningsvezels. Daarna brengen wij nog twee lagen coating aan en is het dak weer klaar voor de volgende 20 jaar.

5 ***** review op Werkspot:

Zeer tevreden over de service van Albers Services. Zeer vriendelijke man met hele goede communicatie. We moesten een paar keer een afspraak verzetten vanwege het weer en dat deed hij elke keer netjes in overleg via bellen of chatten. Hij geeft van tevoren duidelijk aan wat hij gaat doen en wat hij nodig heeft. In plaats van een nieuwe laag bitumen kwam hij met een innovatieve alternatieve oplossing die significant goedkoper is en net zo lang meegaat + ook een voordeel dat door het wit het zonlicht wordt weerkaatst wat een aantal graden scheelt binnen (dit merkte we al meteen op een paar warme dagen). Tijdens de werkzaamheden was er per ongeluk een dakpan gesneuveld wat hij ook netjes heeft vervangen.
Al in al zou ik iedereen Albers Services kunnen aanbevelen. Zowel voor de service als de prijs/kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Home

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.