Mens tegen natuur.

Het is de eeuwigdurende strijd. De mens bouwt structuren en de natuur vernietigt ze.

Daken, muren, vloeren, bestrating en metalen constructies worden voortdurend aangevallen. Van vochtige tropen en dorre woestijnen, tot subtropische en arctische omstandigheden en corrosieve kusten of industriële omgevingen.

Alleen de sterken overleven. Maar niet zonder onderhoud.

Veel daksystemen zijn vaak te snel aan het einde van hun levensduur. Dat is jammer en onnodig. Ouderdom is niet altijd de oorzaak. Voortijdig falen van zo’n dak is vaak het gevolg van afwezige inspecties en gebrekkig onderhoud. De gemiddelde levenscyclus van een nieuw plat dak met een gemiddelde kwaliteit bitumen is 12 tot 19 jaar. Wij willen dat verlengen naar 25 jaar of meer!

Nu bellen, binnen 48 uur een inspectie!

Het doel van ons proactief programma is om door middel van onderhoud de levensduur van uw dak te verlengen.

En als het dan echt aan het einde van zijn levensduur is gekomen, dan coaten wij het. U heeft dan weer een nieuw dak tegen veel minder kosten. Zo maximaliseert u de waarde van uw huis door slim te investeren.

We worden regelmatig gevraagd om een dak te beoordelen en komen dan dakdelen tegen, die zijn gebaat bij een plaatselijke, eenvoudige reparatie en/of onderhoud in plaats van een onmiddellijke vervanging.

Aan de andere kant zien wij ook daken die met lapwerk aan elkaar worden gehouden, en waarbij geld wordt verspild aan reparaties en onderhoud, zonder dat de levensduur van het dak wordt verlengd.

Bent u nieuwsgierig naar de staat van uw platte dak? Wilt u advies van een ervaren professional?

Tijdens de inspectie wordt uw dak op ongeveer 50 punten beoordeeld, en weergegeven in een uitgebreid Inspectie Rapport. U weet dan
precies in welke staat uw dak zich bevindt en waar eventuele zwakke plekken zich bevinden.

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U ontvangt dezelfde dag ons InspectieRapport. U weet meteen in welke staat uw dak verkeert.

Meer projecten