Een einde aan de levensduur van uw plat bitumen dak? Renoveer met een duurzame coating op basis van siliconen!

Een nieuwe oplossing voor een oud probleem

Is uw plat bitumen dak aan het einde van zijn levensduur gekomen? Bent u moe van de hoge kosten van het vervangen van uw dakbedekking? Dan hebben we goed nieuws voor u! Er is een nieuwe, duurzame oplossing die uw dak kan renoveren en verlengen zonder de kosten van een volledige vervanging: een coating op basis van siliconen.

Reparatie op reparatie

Het vervangen van plat dakbedekking kan duur zijn

Het vervangen van plat dakbedekking kan kostbaar zijn, vooral als u kiest voor traditionele bitumen- of EPDM-dakbedekking. Het vervangen van het dak kan ook leiden tot overlast en verstoring van de dagelijkse activiteiten op uw bedrijfsterrein. Maar er is een alternatief: een siliconen dakcoating die uw dakbedekking kan renoveren en verlengen.

Een siliconen coating verlengt de levensduur van uw dak

Een coating op basis van siliconen is een duurzame oplossing die de levensduur van uw platte bitumen of EPDM dak kan verlengen. De coating hecht zich stevig aan de bestaande dakbedekking en vormt een naadloze, waterdichte laag die uw dak beschermt tegen water, UV-stralen en andere schadelijke elementen. Met een siliconen dakcoating hoeft u zich geen zorgen te maken over toekomstige reparaties of vervangingen.

Coating op basis van siliconen is een goedkopere optie

Een coating op basis van siliconen is een veel goedkopere optie dan het vervangen van uw platte dakbedekking. Het aanbrengen van een coating is minder tijdrovend en minder ingrijpend dan het vervangen van het dak. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Het is dus een verstandige investering in de toekomst van uw bedrijf of woning.

Andere voordelen van een siliconen dakcoating

Naast de verlenging van de levensduur van uw dak, heeft een siliconen dakcoating nog andere voordelen. Het isolerend vermogen van uw dak wordt verbeterd, wat resulteert in een verlaging van de energierekening en een verbeterd comfortniveau. Ook vermindert de coating de belasting op het milieu door het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd bij vervanging van dakbedekking.

Kies voor een duurzame en goedkope oplossing

Kies voor een duurzame en goedkope oplossing voor uw platte bitumen of EPDM dak en renoveer het met een coating op basis van siliconen. Het is een verstandige investering in de toekomst van uw bedrijf en bespaart u geld en tijd. Bovendien heeft u minder overlast en kunt u nog vele jaren genieten van een waterdicht dak.

Voor meer informatie bel of mail ons. Wij voeren vrijblijvende inspecties uit van uw dak.

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over