Global’s Silicone Roofing TG

Wanneer VVE’s, eigenaren van commerciële of industriële gebouwen, vastgoedbeheerders en particulieren meer van hun platte daken verlangen dan enkel maar water tegenhouden, dan biedt Global’s Silicone Roofing TG uitstekende en kostenbesparende voordelen.

Global’s Silicone Roofing TG zorgt voor een witte, reflecterende, waterdichte en energiebesparende laag op de meeste dakbedekkingen.

In plaats van het dak te verwijderen en vervangen, is het beter om de oude dakbedekking te coaten met Global’s Silicone Roofing TG, een systeem dat zich inmiddels al ruimschoots heeft bewezen, tegen een fractie van de kosten. Vanzelfsprekend houdt de coating het gebouw droog, maar buiten dat reflecteert het meer dan 84% van de hittestraling van de zon, zodat een dak tot 35 gaden Celsius koeler kan aanvoelen. Dit verlengt de levensduur van het dak, en zorgt voor minder energiekosten in de daaronder gelegen ruimtes.

Global’s Silicone Roofing TG is net zo mooi, als dat het functioneel is. Het verbetert zowel de aankleding van het gebouw, als de waarde. En de coating zal zijn mooie witte heldere kleur behouden, ook als er plassen staan op het dak. Het aanbrengen gaat snel, makkelijk en zal niet van invloed zijn op de eventuele werkzaamheden in het gebouw.

Home

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.