Onafhankelijk advies?

Hoe kunnen wij u vrijblijvend en onafhankelijk een eerlijk advies geven?

Problemen in de kruipruimte kunnen vele oorzaken hebben. De bodem is verzakt, er is sprake van een ventilatieprobleem, er kan een leiding gesprongen zijn, door een vochtig klimaat kunnen schimmels en zwammen een kans krijgen, enz. Maar er is niet een enkele oplossing voor alle problemen.

De meeste bedrijven die problemen in de kruipruimte te lijf gaan, zijn gespecialiseerd in een enkele oplossing en die raden zij ook aan om alle problemen aan te pakken. Het ene bedrijf spuit zand, de ander schelpen, een derde spuit PUR-isolatie tegen de onderkant van de vloer aan, en weer een ander bevestigd PIR-platen. Dat is in niet alle gevallen een goed idee.

Door onze expertise kunnen wij bij ieder probleem de juiste oplossing aanraden, en vaak ook de goedkoopste. Dit komt omdat wij bij de verschillende aanbieders een uitstekende prijs hebben kunnen uitonderhandelen, en dit voordeel kunnen doorgeven aan u, onze klant. U, en de oplossing van uw probleem, staat bij ons voorop.

Bel ons, en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Terug naar Kruipruimte-Inspectie

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over