Sloopafval van platte daken

Wanneer een dak wordt vernieuwd, komt er vaak bitumenafval vrij als gevolg van het verwijderen van oude dakbedekkingen. Bitumen is een complex materiaal dat veel gebruikt wordt als dakbedekking van platte daken en in de wegenbouw. Echter, bij het vervangen van een dak kan het vrijgekomen bitumenafval een aanzienlijk milieuprobleem vormen, want het is niet-biologisch afbreekbaar afval. Recycling is moeilijk.

Aannemers en dakbedekkers verwijderen elk jaar duizenden tonnen dakbedekkingsmateriaal. Deze traditionele methode is echter niet langer duurzaam en heeft negatieve milieueffecten.

Maar zou er geen betere en duurzamere optie moeten zijn?

Wij van WSRC zijn specialisten in een andere manier van commerciële dakbedekking. Wij restaureren uw dak zonder het te slopen, om de onnodige afvoer van dakafval te elimineren. Met onze White Silicone Roof Coating kan ons team een commercieel dak herstellen en terugbrengen naar topprestaties zonder te slopen. Dit betekent dat er geen sloopafval naar stortplaatsen hoeft te worden gebracht en u moet betalen voor de verwijdering ervan. Maar afvalvermindering is niet de enige toegevoegde waarde die wij bieden, onze coating is ook zeer duurzaam. Het gaat minimaal 15 jaar mee (de fabrikant geeft zelfs een levensduurverwachting van 25 jaar!) en daarna kan er worden volstaan met weer een laag coating!

WHITE SILICONE ROOF COATING: HET LAATSTE DAK DAT U NODIG HEEFT!

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over