Wij helpen U om geld te besparen

Wist u dat meer dan de helft van platte daken niet vervangen hoeft te worden aan het einde van hun levensduur? We zien een begin van een logische trend dat eigenaren van onroerend goed, beheerders van commerciële gebouwen en particulieren beginnen te investeren in restauratie van hun dak; een dakcoating van Global’s Silicon Roofing TG opbrengen in plaats van een geheel dak eraf te slopen.

Het kost vele manuren om een dak te slopen. De bitumen zitten vastgebrand op hun ondergrond. Dat kan een betonnen laag zijn, maar ook houten platen, of een laag isolatiemateriaal. Dat is niet zomaar een werkje. Dakdekkers zetten vaak teams in met specialistische kennis, en die gewend zijn aan zwaar werk. Dat zijn kosten (€ $ £ ) die de eigenaar van het pand voor zijn rekening moet nemen.

Isolatie van een plat dak geschiedt altijd aan de buitenkant van het dak. Als de oude dakbedekking op een laag isolatiemateriaal bevestigd was, dan is het vrijwel niet mogelijk om die isolatie te laten liggen en te hergebruiken. De oude laag isolatie wordt samen met de oude dakbedekking verzameld in een container en afgevoerd naar de stort. Weer een regel (€ $ £ ) op de factuur

Nu moet er een nieuwe laag isolatiemateriaal zal worden aangebracht. Nog meer kosten voor de eigenaar. (€ $ £ )

Vervolgens wordt er een basislaag en de afdeklaag bitumen op het dak gebrand. Er moet netjes om de dakdoorvoeren worden gewerkt, de hoeken moeten in een vouw worden aangebracht en het daktrim worden vastgezet. Dit levert voor de eigenaar weer een kostenpost op (€ $ £ ), aan materiaal en manuren.

Wij kunnen veel goedkoper werken omdat wij niet slopen, maar een oud dak renoveren. Wij zijn sneller klaar, dus dat levert een grote besparing op aan arbeidskosten. Daarboven zitten er nog vele andere voordelen aan een witte coating op basis van siliconen. Deze voordelen staan elders op deze website vermeld, en op de site van de fabrikant Global.

Home

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over