Wit dak in Poortugaal

Ik werd gevraagd om een dak te inspecteren in Poortugaal. Het lag er 12 jaar op, maar was in zeer slechte conditie. De randen lieten los van het trimwerk, er was craquelé over het hele dak, de naden van de randafwerking zaten los en begonnen op te krullen.

Eerst heb ik het dak heel grondig gereinigd met een hogedrukreiniger. Vervolgens heb ik alle kwetsbare delen, zoals de naden, hoeken, overlappingen, twee blaren en de dakdoorvoer met White Silicon Roof Coating en bewapeningsvezels behandeld.

En daarna de eerste laag WSRC aanbrengen.

En zo ziet een wit dak er uit dat weer 20 jaar regen, wind, sneeuw, barre vrieskou en zonnestraling kan trotseren. Trots op mijn werk.

En een hele aardige recensie op Werkspot:

Mijn contact, werkafspraken, prijs en betrouwbaarheid is erg goed bevallen. Albers Services kwam met een erg goede aanbieding en was zelf ook al erg gecharmeerd van de coating oplossing. Albers Services kon snel langskomen voor inspectie en het maken van een offerte. Gedurende de inspectie kwam ik er zelf ook achter dat mijn dak er nog slechter aan toe was dan al zelf vastgesteld.
Na de inspectie kwam de offerte snel binnen, welke ik ook heb geaccepteerd. En nog in dezelfde week werd er begonnen aan de renovatie van mijn dak.
Na de verschillende werkzaamheden is het eind resultaat voor mij erg goed. Ik heb niet gekozen voor volledig wit, maar voor een off-white kleur. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant van Albers Services.

Home

Bel ons!

We horen graag hoe we u kunnen helpen.

Vertoont uw bitumen dakbedekking blaren of scheuren? Heeft u bijna een tuintje op het dak? Staan na elke bui de plassen op het dak?

Wacht niet langer en bel ons voor een vrijblijvende inspectie! U onvangt binnen een dag de offerte.

Bekijk meer berichten over